Pomoc pre bojovníka s SMA II. Ivka Ragana

Volám sa Ivko Ragan, mám 5 rokov. Život mi komplikuje vrodená choroba, Spinálna svalová atrofia II. typ. Táto choroba je zákerná, doposiaľ nevyliečiteľná ale ja s ňou zatiaľ vládzem bojovať. Súčasťou môjho dňa je rehabilitácia. Keď chcem ísť na rehabilitačný pobyt, alebo výlet s rodinou, potrebujem veľa kompenzačných pomôcok ako vozík xRover, trojkolesové odrážadlo Trybike, chodítko a iné rehabilitačné pomôcky.

Musím veľa cvičiť a napredovať v pohybe, a preto viac ako pol roka trávim na rehabilitačných pobytoch mimo domova. Škoda Octavia 2012 mojich rodičov už mojim potrebám nevyhovuje. Potrebujem veľké auto, ktoré bude mať veľký kufor a posuvné bočné dvere. Úrad práce mi poslal príspevok na kúpu auta 6.638,79 €. Auto nesmie byť staršie ako rok výroby 2019, a tak sa musia rodičia pozerať po autách ako Toyota Proace, Opel Zafira Life, Peugeot Traveler… Chcem Vás týmto veľmi pekne poprosiť o pomoc s dofinancovaním môjho auta, potrebujem ešte 25.000 €.

Môžete tak urobiť na transparentný účet: SK6783300000002401985831 neziskovej organizácie Liberi semper, n.o., ktorú vytvorili moji rodičia.

Všetkým Vám veľmi pekne ďakujem za pomoc.

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *