Výdajňa 01 Liberi semper, n.o.

S radosťou Vám oznamujeme, že dňa 1.10.2022 sme uviedli do prevádzky registrovanú výdajňu potravín v Michalovciach. Výdajňa sa nachádza na ulici Sibírska 165/2, 071 01 Michalovce. Momentálne funguje v režime ako skladovací priestor na trvanlivé potraviny, krátkodobé skladovanie pečiva, ovocia a zeleniny s okamžitým výdajom, príp. maximálne do 24 hodín.

Potraviny ako pečivo, ovocie a zelenina preberáme osobne na prevádzkach Tesco počas víkendu a zásobujeme rodiny v okresoch Michalovce, Vranov nad Topľou, Humenné a Medzilaborce. K rodinám pribudli aj domovy pre seniorov v Medzilaborciach, škôlka v Klokočove a partnerská nezisková organizácia v Bernátovciach. 

Týmto sa chceme poďakovať spoločnosti Tesco stores za ústretový krok k našej organizácii Liberi Semper, n. o., v zmysle hesla „Love food hate waste“.  Nakoľko nám vypadol náš dodávateľ trvanlivých potravín, momentálne hľadáme ešte partnerov na darovanie potravín trvanlivého charakteru. V prípade, že niekoho takého poznáte, môžete nám napísať pomocou nášho kontaktného formuláru.

V mene všetkých rodín Vám ďakujeme

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *