Materiálna a potravinová pomoc pre deti a seniorov

V mesiaci október a november 2021 sme v spolupráci s Úsmev ako dar a AT&T zorganizovali zbierku oblečenia a hračiek pre deti, oblečenia pre dospelých a rodiny v núdzi. Zbierku hračiek sme venovali detičkám v materskej škole v obci Čabiny a Centre včasnej intervencie Detičky Lastovičky v Medzilaborciach. Materskej škole v Prešove na ul. Bratislavská 3 sme darovali hračky, knihy a sieťovú tlačiareň Canon.

Oblečenie pre deti a dospelých sme darovali Centru sociálnych služieb Kalinov a OÁZA – Nádej pre nový život, n.o. Bernátovce. Potraviny – pečivo, sladké rožky, croissanty a buchty sme darovali OÁZA – Nádej pre nový život, n.o. Brnátovce, DSS VITALIS, n.o. – Medzilaborce a ÚSVIT-ML, n.o.  Medzilaborce. Materiálnu pomoc sme prepravili z Bratislavy pre Potravinovú banku Lipany a oblečenie, Vianočné darčeky pre Gréckokatolícku charitu Dom Sv. Lazara Košice. Tešíme sa, že môžeme pomáhať v spolupráci s partnermi tým, ktorí to najviac potrebujú. 

Aj takýmto sladkým prekvapením sme spríjemnili mesiac október, ktorý je venovaný úcte starším, babičkám a deduškom v DSS 💞.

Už dnes pripravujeme s firmou AT&T v zastúpení Lenka Bašnáková potravinovú pomoc a Vianočné darčeky pre rodiny v núdzi. Ďalšie balíčky oblečenia a hračiek sú už pripravené na odvoz tým, ktorí o pomoc prejavili záujem.

Aj takýto bol mesiac október popísaný v krátkosti, pretože zorganizovať takú pomoc stojí nemalé úsilie. Veď len cesta do Bratislavy a späť zabrala s nakládkou a vykládkou dva dni a noc. Balenie vecí pre konkrétneho prijímateľa, distribúcia,… a mnoho mravenčích činností stojí za to, keď vieme, že to, čo robíme, prináša úsmev a radosť tým, ktorí to nemajú v živote ľahké.

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *