Dobrovoľná verejná finančná zbierka

 

FINANČNÁ ZBIERKA JE UKONČENÁ

 

Predbežná správa finančnej zbierky

 

Nezisková organizácia Liberi semper, n.o. sa rozhodla pomôcť zdravotne znevýhodneným deťom v boji s doposiaľ nevyliečiteľnými chorobami. Vyhlásili sme dobrovoľnú verejnú finančnú zbierku na celom území Slovenskej republiky. Zbierka trvá od 12.8.2021 do 31.12.2021. 

Zbierka sa vykonáva zasielaním dobrovoľných príspevkov na transparentný účet IBAN SK6783300000002401985831 zbieraním do stacionárnych pokladničiek a zasielaním darcovských SMS správ DMS.

Zaslanie dobrovoľného príspevku môžete jednoducho vykovať naskenovaním priloženého QR kódu:

Darcovská SMS správa je správa, ktorú zákazník prijme a ktorá je spoplatnená sumou 2 €. Obdarovaný dostane 96% ceny z každej darcovskej SMS správy. Zákazník, ktorý chce podporiť dobrú vec, musí poslať SMS správu na číslo 877 v tvare:

DMS SMADMO

spoplatnenú bežnou cenníkovou cenou operátora (O2, Orange, Telekom). Mobilní operátori (O2, Orange, Telekom) odvádzajú 100% z každej darcovskej SMS správy.

Ak zákazník pošle SMS správu v nesprávnom tvare, obdrží hlásenie s upozornením, že zadal nesprávny text. Darcovská SMS správa mu účtovaná nebude. Viac informácií o mechanizme DMS nájdete na www.donorsforum.sk.

Čistý výnos zbierky bude po jej skončení spravodlivo rozdelený správnou radou Liberi semper, n.o. rodinám so zdravotne znevýhodnenými deťmi.

Podrobné údaje o zbierke nájdete TU.


Ing. Alexandra Raganová

Riaditeľ Liberi semper, n.o.


Záverečná správa verejnej zbierky

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *